SULTAN FATİH BOLU ABANT GEZİSİNDE

Sultan Fatih Ortaokuluna özel olarak motivasyonu artırmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz Bolu Abant gezisi için erkenden yola koyulduk. Yolculuk esnasında kahvaltı için Maşukiye’de mola verdik.   Öğrencilerimiz ile birlikte burada keyifli ve eğlenceli bir şekilde doğal köy kahvaltısı yaptıktan sonra  Abant Gölü’ne doğru yolculuğumuza devam ettik. Abant’a vardıktan sonra herkes Abant Gölü’nün eşsiz güzellikleriyle baş başa kaldı. Abant Gölü’nde bolca fotoğraf çeken, doğanın keyfini çıkaran ve faytona binerek nostaljik bir gün geçiren öğrencilerimiz gezinin keyfini doya doya çıkardı. Günün sonunda dinlenmek ve geceyi geçirmek üzere Bolu Highway Otel’e geldik. Öğrencilerimiz burada da arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir akşam geçirip gece rahatça uyudular.  Ertesi gün dönüş için yola koyulduk. Dönüş yolunda yolculuğu daha keyifli bir hale getirmek adına Sakarya’da bulunan Sapanca Gölü’ne uğradık.  Öğrencilerimizle burada da manzara eşliğinde hatıra fotoğrafları çekildikten sonra dönüş yolculuğuna devam ettik ve bu kısa ama huzur verici gezimizin sonunda sağ salim bir şekilde İstanbul’a vararak öğrencilerimizi güven içinde ailelerine teslim ettik.