2019 GAUSS CONTEST BAŞARIMIZ

Kanada Waterloo Üniversitesi tarafından yıllık olarak düzenlenen ve bir Matematik Testi olan GAUSS YARIŞMASINA bu yıl 7. sınıf öğrencilerimizden 14’ü katıldı ve yarışmanın sonuçlarına göre iki öğrencimiz Outstanding ve dört öğrencimiz Distinction sertifikası ile ödüllendirildiler. Öğrencilerimizi sözü edilen yarışmadaki başarılı performanslarından dolayı yürekten kutlarız.

This year, 14 students of ours in the 7th grade participated in GAUSS CONTEST, a math test annually organized by Waterloo University, Canada, as result of which two students were awarded a Certificate of Outstanding Degree and four a Certificate of Distinction Degree. We wholeheartedly congratulate our students on their successful performance in the aforesaid contest.