MOVE FORWARD YARIŞMASI

3. sınıflarla gerçekleştirdiğimiz 'Move Forward' yarışmasında, öğrencilerimiz sorduğumuz soruları ya da gösterdiğimiz flashcardları cevaplandırmaya çalıştılar. Her doğru cevap verdiklerinde, önlerindeki piyonu 1 kare ilerlettiler. Bu şekilde, son kareye ilk ulaşan grup müsabakayı kazandı. Yarışmamız çok heyecanlı geçti. 'Move Forward' Competition In our 'Move Forward' Competition that we performed with our third graders, our students tried to answer the questions we asked or the flashcards we showed. Whenever they gave the correct answer, they moved the pion before them one square ahead. In this way, the group that reached the final square first won the competition, which was really exciting.