İKRA

Sultan Fatih Eğitim Kurumları'nın en önemli misyonlarından biri de emanet edilen öğrencilerimizi akademik olduğu kadar dini ve manevi olarak da donatmaktır.Kur’an-ı Kerim Eğitimi bu misyonun en önemli basamaklarından biridir.Hangi düzeyde ya da hangi sınıf seviyesinde olursa olsun tüm öğrencilerimiz için eğitim sürecine dahil edilen bu imkan hayat rehberimiz Kur’an’ı sevdirerek kalplere ve zihinlere yerleştirmeyi hedefler. Bu çerçevede Sultan Fatih İlkokulu olarak Kur’an-ı Kerim’i öğrenme yolculuğunu başarıyla tamamlayıp Kur’an’a geçen ya da Hatim yapan öğrencilerimizi teşvik etmek ve başarılarını ödüllendirmek amacıyla törenler düzenledik,idareci veli öğretmen ve öğrencilerimizle bir bütün olarak mutluluğumuzu çoğalttık. Öğrencilerimize, güzel bir hatıra olarak saklayacakları madalya ve belgelerini takdim ettik.