Değerler Eğitimi

Sultan Fatih Eğitim Kurumları olarak akademik eğitimin yanında manevi gelişimi önemsiyor, öğrencilerimizin kişilik gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. İnançlarımız doğrultusunda ahlaklı, milli ve manevi değerlere, toplumsal duyarlılığa sahip bir nesil yetiştirme gayretinde olan kurumumuzda, Değerler Eğitimi Komisyonu olarak belirlemiş olduğumuz değerler üzerine çeşitli çalışmalar yapılmakta ve bu çalışmalarımızı yıl boyunca her sınıf seviyesine uygun olacak şekilde planlanmaktayız.

Yaptığımız çalışmalarla öğrencilerimizin değerleri özümseyerek hayatlarına yansıtmalarını hedeflemekteyiz. Bu nedenle çalışmalarımıza ailelerin ve öğrencilerin katılımını sağlayarak ortak bir bilinç oluşturmak istiyoruz.