WATERLOO MATEMATİK YARIŞMASINDA ÖVGÜYE LAYIK BAŞARISI

OUR STUDENTS’ PRAISEWORTHY ACHIEVEMENT

IN WATERLOO MATHEMATICS COMPETITION

Our students from the 9th, 10th and 11th Science Classes who participated in the English Pascal, Cayley and Fermat Mathematics Competitions, organized by the University of Waterloo in Canada, achieved a good success by meriting to be in the top twenty-five percentage of all the students that participated in the mentioned competition and received their certificates of distinction. We congratulate our students.

ÖĞRENCİLERİMİZİN WATERLOO MATEMATİK YARIŞMASINDA

ÖVGÜYE LAYIK BAŞARISI

Kanada’daki Waterloo Üniversitesi’nin düzenlediği İngilizce Pascal, Cayley ve Fermat Matematik Yarışmalarına katılan 9, 10 ve 11 Fen Sınıflarından öğrencilerimiz yarışmaya katılan bütün öğrenciler arasında ilk yüzde yirmi beşlik dilime girerek güzel bir başarı elde ettiler ve başarı sertifikalarını aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.