DENEME YAZMA YARIŞMASI

ESSAY WRITING COMPETITION

We organized an Essay Writing Competition among the 6th graders. We congratulate all our students who participated in the competition. The winners of the competition - Mina MİRZOOĞLU, who came first; Emre CAN, who came second; and Süleyman Emir ÖZAYDIN, who came third – were given their achievement certificates and awards by our Principal, Mr. Enver İstif. We congratulate them.

DENEME YAZMA YARIŞMASI

6. sınıflarımız arasında Deneme Yazma Yarışması düzenledik. Yarışmamıza katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz. Yarışmamızda birinci olan Mina MİRZOOĞLU; ikinci olan Emre CAN ve üçüncü olan Süleyman Emir ÖZAYDIN’ın başarı sertifikaları ve ödülleri Müdürümüz Sn. Enver İSTİF tarafından verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.