Etütler - Hafta İçi LGS Kulübü

1. 8.Sınıflara Özel Kurs Programı

Hafta içi 16.10 ile 17.00 saatleri arasında 8.sınıf düzeyinde özet konu tekrarı ve örnek soru çözümleri yapılır. Öğrencilerin talebine göre bire bir ve gruplar halinde gerçekleştirilir.

2. 8.Sınıflara Özel LGS Kulübü

8. sınıf düzeyindeki öğrencilerimizin gönüllü olarak katılım sağladığı LGS kulübüdür. Üç farklı program her hafta dönüşümlü olarak perşembe günleri 14.30 ile 16.00 arasında 2 ders olarak uygulanır. Okuldan derslerinden bağımsız farklı kaynaklar üzerinden LGS sınıf kazanımlarının yer aldığı soru çözümleri yapılır.

3. Randevulu Etüt Sistemi/ Bire bir (RES)

Hafta içi ders saatleri içerisinde her sınıf düzeyinde öğrencimizin ihtiyacı doğrultusunda daha önceden randevu alarak öğretmeni ile bire bir veya küçük gruplar halinde özel ders konseptinde ders yapabilme imkânına sahip oldukları etütlerdir. Bire bir etütlerde öğrencinin akademik ihtiyacına göre hareket edilir.