ÖZEL SULTAN FATİH ORTAOKULU' NDAN URFODU'DA BAŞARI

Özel Sultan Fatih Ortaokulu,Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'nda (URFODU) 149 öğrencisiyle Finale kalarak büyük bir başarıya imza attı.

URFODU XIV. Uluslararası Bilim Temeli Bilgi Yarışması'nda 149 öğrencimiz İngilizce, Matematik, Coğrafya, Biyoloji branşlarında birinci etapta başarı göstererek finalde yarışmaya hak kazandı.

URFODU yarışmasının hedefi 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin uluslararası öğrenebilme yeteneklerini geliştirmek ve kaynaşmalarını sağlamak. Ülke katılımcıları öğrenci ve öğretmenler arasında kültür ve bilimsel ilişkilerini artırmayı amaçlayan URFODU, ciddi boyutta uluslararası bir projedir. Oklumuzdan 149 öğrenci bu yarışmada büyük başarı yakalayarak finale kalmayı başarmıştır.Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlarız.