ÖZEL SULTAN FATİH OKULLARI İNGİLİZCE ZÜMRESİ SEMİNERLERİ

SEMINARS OF ENGLISH DEPARTMENT OF PRIVATE SULTAN FATIH SCHOOLS Between 22.08.2022 and 09.09.2022, the teachers of the English Department of Private Sultan Fatih Training/ Educational Institutions participated in a series of seminars, either online or face-to-face, about the introduction of the English course books and the teaching of English, thus adding more acquisitions and viewpoints to their professional experiences. ÖZEL SULTAN FATİH OKULLARI İNGİLİZCE ZÜMRESİ SEMİNERLERİ Özel Sultan Fatih Eğitim/ Öğretim Kurumları İngilizce Zümresi öğretmenleri, 22.08.2022 – 09.09.2022 tarihleri arasında, gerek çevrimiçi gerekse yüz yüze olarak, İngilizce ders kitaplarının tanıtımına ve İngilizce öğretimine yönelik bir dizi seminerlere katılarak, mesleki alandaki tecrübelerine yeni kazanımlar ve bakış açıları kattılar.