BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI (URFODU)

Özel Sultan Fatih Ortaokulu Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'nda (URFODU) 120 öğrencisiyle Finale kalarak büyük bir başarıya imza attı.

URFODU XV. Uluslararası Bilim Temeli Bilgi Yarışması'nda 120 öğrencimiz İngilizce, Matematik, Biyoloji branşlarında birinci etapta başarı göstererek finalde yarışmaya hak kazandı.

URFODU yarışmasının hedefi 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin uluslararası öğrenebilme yeteneklerini geliştirmek ve kaynaşmalarını sağlamak. Ülke katılımcıları öğrenci ve öğretmenler arasında kültür ve bilimsel ilişkilerini artırmayı amaçlayan URFODU, ciddi boyutta uluslararası bir projedir. Oklumuzdan 120 öğrenci bu yarışmada büyük başarı yakalayarak finale kalmayı başarmıştır. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutlarız.