6.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLADIKLARI GÜNEŞ SİSTEMİ MODELLERİNİ SERGİLEDİLER.

Özel Sultan Fatih Ortaokulu Fen Bilimleri zümresi tarafından organize edilen Güneş Sistemi Modelleri Sergisinde öğrenciler hazırladıkları renkli Güneş Sistemi modellerini sergileme fırsatı buldu.Öğrencilerin dersi daha iyi pekiştirmek, aynı zamanda dersi zevkli hale getirmek amacı ile organize edilen sergiye çok sayıda öğenci Güneş Sistemi modelleri ile katıldı. Okulumuzun 3.katında açılan sergide onlarca Güneş Sistemi modeli diğer öğrencilerin ilgisine sunuldu. Hazırladıkları Güneş Sistemi modellerinin başında okulun diğer öğrencilerine tanıtım yapan öğrenciler gün boyu hazırladıkları modelleri sunmanın mutluluğunu yaşadılar. Öğrenciler sergilerini büyük bir heyecan içinde hazırladıklarını söyleyen Fen Bilimleri öğretmenleri ” Çok sayıda öğrencimiz bu sergiye katkı sağlamışlardır. Gün boyunca okulun tüm öğrencileri sergiyi gezme imkânı buldular. Güneş Sistemi ile alakalı çok sayıda modelin sergilendiği sergi gün boyunca okulumuzun 3.katında açık kaldı. Öğrenciler yeteneklerini de ortaya koyarak büyükleri bile kıskandıracak bir sergiye imza atmış oldular.” dediler.