5.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLADIKLARI AYIN EVRELERİ MODELLERİNİ SERGİLEDİLER.

Özel Sultan Fatih Ortaokulu Fen Bilimleri zümresi tarafından organize edilen Ayın Evreleri Sergisinde öğrenciler hazırladıkları renkli  modellerini sergileme fırsatı buldu.Öğrencilerin dersi daha iyi pekiştirmek, aynı zamanda dersi zevkli hale getirmek amacı ile organize edilen sergiye çok sayıda öğenci değişik modeller ile katıldı. Okulumuzun 3.katında açılan sergide onlarca Ay Evresi modeli diğer öğrencilerin ilgisine sunuldu. Öğrenciler sergilerini büyük bir heyecan içinde hazırladıklarını söyleyen Fen Bilimleri öğretmenleri ” Çok sayıda öğrencimiz bu sergiye katkı sağlamışlardır. Gün boyunca okulun tüm öğrencileri sergiyi gezme imkânı buldular.  Öğrenciler yeteneklerini de ortaya koyarak büyükleri bile kıskandıracak bir sergiye imza atmış oldular.” dediler.