TEK YÜREK

Sultan Fatih Ailesi yardımlaşma değerinde tek yürek oldu. Mutlu olmanın yollarından biri de başkasını mutlu etmektir. Karşılıksız verebilmek,kendinden başkalarını da düşünebilmek,yardıma ihtiyacı olan başka canlılara da el uzatabilmektir.Bu aynı zamanda insan olmanın da bir gereğidir. Yardımlaşmanın maddi boyutunu daha fazla kişiye ulaştırmak için idareci,öğretmen, veli ve öğrenci işbirliği içerisinde bir kermes düzenledik.Gün boyunca tüm öğrencilerimiz birer damla misali katkılarını sundu. Ayrıca öğrencilerimiz yaptıkları çeşitli iyilikleri hatırda kalacak şekilde görselleştirerek İyilik Koridoru'nun oluşmasını sağladılar.Okul koridorlarında sergilenen bu fotoğraflar onların zihinlerinde kalıcılık sağlaması açısından dikkat çekici görsel bir şölene dönüştü.