İYİLİK YAP İZİ KALSIN

Yardımseverlik değerinde tek yürek olan Sultan Fatih Ailesi ihtiyaç sahipleri için erzak topladı. Anasınıfından dördüncü sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin katkıda bulunduğu bu güzel etkinlikte toplanan erzaklar güzelce kolilendi. Minik öğrencilerimizin zihinlerinde iz bırakılması düşüncesiyle “İyilik Yap, İzi Kalsın” sloganı adı altında görselleştirildi.Küçücük elleriyle bıraktıkları izler,kalplerinde de hissedecekleri bir ize dönüştü.Toplanan erzaklar ve maddi yardımlar kimi ihtiyaç sahibi için sıcacık bir aş, kimisi için derme çatma odasını ısıtacak yakacak,kimi için de evladının bir isteğini karşılayacağı umut oldu.Gördüğümüz manzaralar yüreğimizi acıtsa da yardımlaşma denizinde bir damla olmanın iç huzurunu yaşadık. Karşılığında aldığımız dualara tüm SFK ailesi adına amin dedik.