VELİ ZİYARETLERİ

Öğrencilerimizin, zihinsel kapasiteleri, duygusal birikimleri, ruhsal ve bedensel özellikleri, aile yapıları, sosyal çevreleri, yetenekleri, ilgileri, değerleri, alışkanlıkları ve problemleri birbirinden farklıdır ve her öğrenci ayrı bir dünyadır. Bu bağlamda, Özel Sultan Fatih Koleji olarak, bu farklı dünyaları keşfedebilmek, eğitimde doğru adımlar atabilmek ve okul-aile-öğrenci işbirliğini daha kuvvetli kılabilmek amacıyla veli ziyaretleri yapıyoruz. Bu vesileyle hem öğrencinin sosyal ve akademik durumu, veliye daha samimi bir ortamda aktarılmış olurken aynı zamanda öğrencilerimizin aile ve çalışma ortamını görme imkanı bulmuş oluyoruz. Yine bu sayede, öğrencimizin eğitim hayatındaki aksaklıklar anında tespit edilip çözülebilmekte ve öğrencinin başarısının artması sağlanabilmektedir.