Üniversite Hazırlık Kampı

Sultan Fatih Koleji &Fen Lisesi 12. sınıf öğrencileri Üniversite Hazırlık Kampı için Bolu Narven Termal Kasabadaydı.

*Günde ortalama 10 saat ders çalışma

*Birebir etütler

*Grup çalışmaları

*Öğretmen destekli soru çözümü

*Motivasyon çalışmaları

*Ders dışı etkinlikler

olarak planlanan programı uygulayan öğrencilerimiz oldukça verimli 4 gün geçirdiler. Kamp öncesi özel kamp koçları rehberliğinde programları oluşturulan öğrencilerimiz konu takip dosyaları ile kontrol edildi.Her branştan öğretmen desteğiyle konu eksiklerini tamamlayan ve belirlenen günlük soru hedeflerine ulaşan son sınıf öğrencilerimiz yorucu günün stresini tesis içindeki havuz, termal, spa ve fitness gibi imkânlardan faydalanarak attılar. Öğretmenlerin ve öğrencilerin özverili çalışmalarıyla yoğun bir tempoda geçen kampımız amacına ulaşmış ve kamptan güçlü bir motivasyonla dönülmüştür. Öğrencilerimize planlama ve yürütme aşamalarında destek olan Üniversite Hazırlık Komisyonumuza, güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışıyla bize ev sahipliği yapan Narven Termal Kasabaya teşekkür eder, öğrencilerimize üniversiteye giden yolda başarılar dileriz.