KARİYER GÜNLERİ

Farklı meslek gruplarından ağırladığımız 1. Kariyer Günleri, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ve Psikoloji Bölümü tanıtımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Psikolojik Danışman Büşra Uygun ve Uzman Psikolog Şeymanur Dönmez’in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte uzmanlar öğrencilere Psikoloji ve PDR Bölümlerinin içerikleri, okuma/çalışma koşulları ve akademik ilerleme gibi konularda bilgi vermişlerdir. Öğrenciler, aynı zamanda davetli olan uzmanların mezunu oldukları Boğaziçi Üniversitesi’nin özellikleri, imkânları ve koşullarıyla ilgili de bilgilendirilmişlerdir. Öğrencilerin iki alana da dair kafalarındaki soru işaretlerinin giderildiği ve karşılaştırmalı olarak incelendiği seminer öğrencilerin mesleki kararsızlıklarını giderme için güzel bir çalışma olmuştur.