BEN YAZAR'SAM ÖYKÜ YARIŞMASI

"Hami Projesi", yeteneklerin, değerlerin, becerilerin paylaşıldığı sosyal dayanışmayı hedefliyor. Proje kapsamında, özel ve resmi okullar arasında güçlü bağlar kurularak etkileşim sağlanıyor.

Bu anlamda Neslişah Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi edebiyat öğretmenleriyle ortak olarak yürüttüğümüz “Ben Yazar'sam” isimli öykü yarışmamız öğrencilerimizin kendilerine olan güvenini arttırmanın yanı sıra yazma yeteneklerini de geliştirmiştir.

Bunun yanı sıra dereceye giren öğrencilerimize içerisinde öykülerinin bulunduğu kitapları bu vesileyle okul müdürümüz tarafından takdim edilmiştir.