Değerler Eğitimi

Sultan Fatih Eğitim Kurumları olarak akademik eğitimin yanında manevi gelişimi önemsiyor, öğrencilerimizin kişilik gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. İnançlarımız doğrultusunda ahlaklı, milli ve manevi değerlere, toplumsal duyarlılığa sahip bir nesil yetiştirme gayretinde olan kurumumuzda, Değerler Eğitimi Komisyonu olarak belirlemiş olduğumuz değerler üzerine çeşitli çalışmalar yapılmakta ve bu çalışmalarımızı yıl boyunca her sınıf seviyesine uygun olacak şekilde planlanmaktayız.

Yaptığımız çalışmalarla öğrencilerimizin değerleri özümseyerek hayatlarına yansıtmalarını hedeflemekteyiz. Bu nedenle çalışmalarımıza ailelerin ve öğrencilerin katılımını sağlayarak, bir bilinç oluşturmak istiyoruz.

***  Sorumluluk Değerimiz

Sorumluluk duygusuna sahip bir insan yaptıklarının sonucunu, ona verilen görevlerin önemini bilir ve herkes tarafından takdir edilir. Kısaca başkalarının haklarına saygı gösteren, kendi davranışlarının sonucunu kabullenen insan sorumluluk sahibi insan demektir. Özel sultan fatih eğitim kurumları olarak bizlerde bu amaç doğrultusunda öğrencilerimizde sorumluluk bilincinin kazandırılması,kazanılan değerlerin ahlaki açıdan davranışlara yansıtılması için değerler eğitimi çalışmaları yapmaktayız. Eylül-ekim ayı değerimiz sorumluluk değeridir.

***   Özel Sultan Fatih Öğle Namazı Buluşmaları

Özel Sultan Fatih Ortaokulu Değerler Eğitimi Komisyonun düzenlemiş olduğu sorumluluk değeri kapsamında öğle namazı buluşmaları etkinliği öğretmen,öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

*** Çevreye Karşı Sorumluluklarımız Etkinliği