ÖĞRETMEN YETİŞTİRME PROGRAMI

SULTAN FATİH “YOĞUNLAŞTIRILMIŞ ÖĞRETMEN YETİŞTİRME PROGRAMI”

1965’ten beri “Gücünü Köklerinden Alan” bir eğitim kurumu olan Sultan Fatih Eğitim Kurumları, yarım asırlık tecrübe ve birikimiyle toplumun her kesiminin tercih ettiği, aklı, irfanı, vicdanı hür nesiller yetiştiren, milli- manevi değerlere bağlı, Yeni Türkiye’nin öncü kurumlarındandır.

Sultan Fatih Eğitim Kurumları, ilme ve insanlara hizmeti gaye edinen Türkiye İlmi ve İçtimai Hizmetler Vakfının kuruluş amaçlarına uyarak kendisine bırakılan emanete sahip çıkan ve “vakıf okulu” olmanın bilinciyle hizmetlerine devam eden bir eğitim-öğretim yuvasıdır.

Ülkemizin en değerli cevheri sahip olduğu genç nesildir. Bu cevheri işleyerek gençlerimizdeki yetenekleri açığa çıkartacak ve toplumda ihtiyaç duyulan büyük değişimi yapacak olanlar ise öğretmenlerdir.

Öğretmenlerin mesleki gelişimlerini sağlayarak, öğrencilerimizin geleceği inşa etmelerine yardımcı olmak; nitelikli, donanımlı öğretmenler yetiştirmek amacıyla kurumumuzda “Yoğunlaştırılmış Öğretmen Yetiştirme Programı” düzenlenecektir.

Kimler Başvurabilir?

1.Eğitim ve İlahiyat Fakültelerinin son sınıf öğrencileri

2.Fen-Edebiyat Fakültelerinin formasyon alan son sınıf öğrencileri

3.İlgili fakültelerden mezun olup formasyonu olanlar

4.Öğretmenlikte en fazla 2 yıllık tecrübesi olanlar

Nasıl Başvurulabilir?

Aşağıdaki formu doldurarak programa başvurabilirsiniz.

SULTAN FATİH ÖĞRETMEN YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU FORMU

ÖĞRETMEN YETİŞTİRME PROGRAMI TAKVİMİ

22 Ocak-15 Şubat 2018 Aday Başvurularının Alınması

16-22 Şubat 2018 Müracaatların Değerlendirilmesi

TEORİK EĞİTİM TAKVİMİ:

24 Şubat /10/17/24 Mart 2018 Cumartesi

UYGULAMALI EĞİTİM TAKVİMİ:

26 Şubat-23 Mart 2018

PROGRAM DETAYLARI

-Program ücretsizdir ve kontenjanla sınırlıdır.

- Teorik eğitimler 10.00-14.30 arasında olup katılım zorunludur.

- Uygulamalı eğitimler haftada ikişer günden toplamda altı gündür ve devam zorunluluğu vardır.

-Gerekli şartları yerine getiren katılımcılara program sonunda sertifika verilecektir.

-Uygulamalı eğitim sürecindeki performans değerlendirmelerine göre katılımcılara referans mektubu da verilecektir.