STEAM Sultan Fatihte

Model.Title

STEAM; science, technology, engineering, art ve mathematics kelimelerinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Bu alandaki akademik disiplinleri tanımlar.

STEAM çalışmalarının  amacı aktif, üretken, eleştirel düşünebilen, birlikte çalışma alışkanlığı kazanmış, yenilikçi, ülkesine ve insanlığa yararlı insanlar yetiştirmektir.

Sultan Fatih Eğitim Kurumları öğrencileri, STEAM eğitim modeli ile ilgi duydukları alanlarda çalışmalar yaparak bu alanda yeterlilikleri üst seviyelere taşımaktadırlar.

- KODLAMA EĞİTİMLERİMİZ: Derslerimizde Scratch eğitimleri yanı sıra diğer programla eğitimleri de işlenmektedir.

- ROBOTİK EĞİTİMLERİMİZ: Alanında kendini kanıtlamış, uluslararası bilinirliği olan eğitim setleri ile eğitimler verilmektedir.

- 3 BOYUTLU TASARIM EĞİTİMLERİMİZ: Derslerimizde öğrencilerimize 3 boyutlu ürün geliştirme eğitimleri verilerek 3 boyutlu yazıcıdan çıktı alınmaktadır.