Değerli Velimiz,

Özel Sultan Fatih Eğitim Kurumları olarak 2020 / 2021 Eğitim – Öğretim yılına 24 Ağustos’ ta online olarak uzaktan eğitimle başlayacağız. Bununla ilgili sistem, program ve öğretmen planlamasını hazırlamış bulunmaktayız. 21 Eylül’de ise Milli Eğitim Bakanlığının açıkladığı takvime göre örgün eğitime başlanacaktır.

Esasen bizler bu süreçte Covid 19 bağlamında sağlık ve hijyen tedbirlerini en üst seviyede almış olduğumuz kampüsümüzde gerek yüz yüze gerek online eğitimde profesyonel çözümlerimizle eğitim hizmetlerini aksatmadan yürütecek şekilde tüm hazırlıklarımızı yapmış heyecanla öğrencilerimizi beklemekteydik.

24 Ağustos’tan itibaren başlayacak uzaktan eğitim sürecinde; eğitim planlamalarımızı sadece akademik olarak değil, etkinliklerimizle, rehberlik çalışmalarımızla, sınıf danışman öğretmenlerimizle ve öğrenci takip sistemimizle sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.

Ayrıca kasım ve nisan aylarındaki birer haftalık ara tatil dönemleri için yoğunlaştırılmış LGS ve YKS sınav hazırlığı ve etütler düzenleyerek eğitime devam edilecektir.

Bu yıl 21 Eylül 2020’den sonra uzaktan eğitime devam edilmesi durumunda; on iki aylık giderler için alınan toplam eğitim ücretinin o aya düşen ödeme rakamının % 50’ si uzaktan eğitim yapıldığı için velilerimize iade edilecektir.

Uzaktan eğitim iade tutarı hesaplanırken on iki aylık giderler için alınan sözleşmedeki eğitim bedelinden günlük  birim / gün maliyeti bulunarak, bu maaliyetin % 50'si iade olarak mahsuplaşılacaktır. Uzaktan eğitime devam edilmesi nedeniyle yemek iadeleri ise akademik takvim gün sayısına sözleşme yemek ücretinin bölünmesi ile bulunacak yemek birim ücreti esas alınacaktır. Okullarımızın uzaktan eğitime fiilen devam ettiği günler için yemek ücreti iadesi söz konusu olacaktır. Eğitim ve yemek iade tutarları aylık olarak veli cari hesabına yansıtılacaktır.

Yaşadığımız bu sıkıntılı süreci veli – öğretmen – öğrenci etkin iletişimiyle en kısa zamanda atlatacağımıza inanıyor ve bir an evvel öğrencilerimizle sınıflarımızda sağlıkla buluşmayı umut ediyoruz.