LGS BAŞARINIZI ÖDÜLLENDİRİYORUZ

Model.Title

LGS başarınıza göre Sultan Fatih Eğitim Kurumlarında  indirimli kayıt imkânlarından istifade edebilirsiniz.

Burs ve indirim süreciyle ilgili bazı hususlar aşağıdaki gibidir:

• İndirim oranları LGS’deki  genel yüzdelik dilime göre eğitim ücretlerine uygulanacaktır; yemek, servis, kıyafet vb. ücretleri kapsamamaktadır.
  • İndirimler belirlenen kontenjanlarla sınırlıdır. Daha önceden görüşme yapılmış olsa dahi kesin kayıt için karar verildiği gün kontenjan dolmuş ise veya kontenjan dolduktan sonra gelecek müracaatlar bir alt dilim oranından ücretlendirilir.
  • % 50 ve üzeri indirim kazanan öğrenciler diğer indirimlerden yararlanamazlar.

Yüzdelik dilim, indirim oranları, kontenjan bilgisi ve diğer detaylar için ilgili şubemiz okul yöneticilerine aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz:

Fatih şube: 021 2 531 22 82
Beylikdüzü şube:0212 421 08 22