8. SINIFLARA LGS KAMPINA BAŞLIYORUZ

Zihnimizde bilgileri daha uzun muhafaza etmek için birçok teknik ve araştırma vardır. Bunların başında ise programlı çalışma ve tekrar bulunur. Sultan fatih koleji olarak Lgs sınavına girecek olan öğrencilerimizi 15 tatilde de yalnız bırakmıyoruz, sömestr tatilinde 8. Sınıf öğrencilerimizi kampa alıyoruz. 8 günlük kamp programı içerisinde 6 temel dersin tekrarı, Lgs formatında denemeler ve öğretmenler eşliğinde soru çözümleri gerçekleştirerek öğrencilerin 2. Döneme konu eksiği olmadan başlamalarını hedefliyoruz. 21-30 ocak arası yapılacak Lgs kampında ilk 3 gün (Pazartesi-Salı-Çarşamba) Matematik ve Türkçe dersleri, ikinci üç gün eğitiminde (Perşembe-Cuma-Pazartesi) Fen Bilgisi ve Sosyal Bilgiler, son iki gün (Salı-Çarşamba) dersleri ise İngilizce ve Din Kültürü olarak kampımızı tamamlıyoruz.