ÇOCUKLARIMIZIN OKUL VE EV BİRLİKTELİĞİNİ GÜZEL BİR UYUMA KAVUŞTURMAK VE BU İSTEKLE BABALARIMIZLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN BABALARIMIZLA BULUŞTUK

BİZLER EĞİTİMİN, ÖĞRETMEN-ÖĞRENCİ-VELİ İLİŞKİLERİNİN BİRBİRLERİYLE UYUMLU BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLMESİYLE BAŞARIYA ULAŞABİLECEĞİNE İNANIYORUZ. BU ANLAYIŞLA ÇOCUKLARIMIZIN OKULDA GEÇEN BU DEĞERLİ VAKİTLERİNİ, ÖĞRETMENLERİMİZLE KURDUĞU SEVGİ BAĞINI VE KARŞILIKLI GÜZEL İLETİŞİMLERİNİ NE KADAR DEĞERLİ GÖRÜYORSAK OKUL DIŞINDA GERİYE KALAN VAKİTLERİNİ, AİLE ORTAMINI, ANNE-BABASIYLA KURDUĞU İLETİŞİMİ DE O KADAR ÖNEMSİYORUZ. ÇOCUKLARIMIZIN OKUL VE EV BİRLİKTELİĞİNİ GÜZEL BİR UYUMA KAVUŞTURMAK VE BU İSTEKLE BABALARIMIZLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN BABALARIMIZLA OKULUMUZDA BULUŞTUK BABALARIMIZIN DEĞERLİ FİKİRLERİNİ DİNLEDİK VE PAYLAŞTIK.

Model.Title