SULTAN FATİH KOLEJİ ROBOT TAKIMINDAN 3 BİRİNCİLİK

2017’den bu yana ülkemizde düzenlenmekte olan ve son dünya finalinde “Dünya’nın en büyük robot yarışması” olarak Guinnes Rekorlar kitabına giren VEX Robotics’in 2019 yılı Türkiye geneli düzenlediği müsabakalarda 3 birincilik kazanan Sultan Fatih Koleji öğrencileri gösterdikleri üstün performansla robot turnuvaların en başarılı takımları içerisinde yer aldı.

Eğitimde İnovasyon derneğince 9 Şubat 2019 Cumartesi günü Eskişehir’de düzenlenen robot turnuvasında ülkemizin değişik illerinden gelen 35 takım arasında Sultan Fatih Koleji Robot Takımı birinci oldu.

2 Mart 2019 Cumartesi günü İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Neotech Kampüsünde düzenlenen VEX Türkiye Final Turnuvaları - IQ Off Season Robotik müsabakalarında Sultan Fatih Koleji İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri 2 birincilik daha kazanarak robotik alanındaki üstün başarısını bir kez daha gösterdi.